+420 731 489 240
+420 608 102 422
Drobečková navigace

Úvod > Katalog masa

Katalog masa

Hovězí maso získává kvalitu procesem zrání. Je to biochemický proces, při kterém dochází k uvolňování svalových vláken. Tím je maso křehčí a lépe kuchyňsky upravitelné.

Zabýváme se chovem celosvětově nejrozšířenějšího masného plemene skotu Aberdeen Angus. Toto plemeno vyniká špičkovou kvalitou masa, kterou zajišťuje ukládání vnitrosvalového tuku. Ten zvyšuje jeho křehkost,šťavnatost, aroma a chutnost.

Abychom zajistili tu nejvyšší kvalitu, zrajeme hovězí čtvrtě formou řízeného suchého zrání po dobu 21 -28 dní.  Po uzrání je  maso rozbouráno, kuchyňsky upraveno a vakuově zabaleno, aby konečný spotřebitel měl co největší kulinářský zážitek.


Zobrazeno 20 položek
Zobrazeno 20 položek