Hovězí maso získává kvalitu procesem zrání. Je to biochemický proces, při kterém dochází k uvolňování svalových vláken. Tím je maso křehčí a lépe kuchyňsky upravitelné.
Zabýváme se chovem celosvětově nejrozšířenějšího masného plemene skotu Aberdeen Angus. Toto plemeno vyniká špičkovou kvalitou masa, kterou zajišťuje ukládání vnitrosvalového tuku. Ten zvyšuje jeho křehkost,šťavnatost, aroma a chutnost.
Abychom zajistili tu nejvyšší kvalitu, zrajeme hovězí čtvrtě formou řízeného suchého zrání po dobu 21 -28 dní. Po uzrání je maso rozbouráno, kuchyňsky upraveno a vakuově zabaleno, aby konečný spotřebitel měl co největší kulinářský zážitek.
© 2024 VETLABFARM s.r.o., Kontaktovat webmastera
ANTEE s.r.o. - Tvorba webových stránek, Redakční systém IPO